name

MADE IN GREEN

Fordele ved produktmærket MADE IN GREEN

  • Med MADE IN GREEN-mærket har du et transparent kommunikationsværktøj til rådighed, som du kan bruge til troværdigt at informere forbrugere og andre om din virksomheds ansvarlige adfærd.

  • Med det sporbare MADE IN GREEN-mærke kan leverandører i produktionslande som Kina, Indien eller Bangladesh vise deres forsyningskæde på en transparent og troværdig måde samt vise at de overholder den aftalte kvalitet og fastsatte sociale standarder.

  • Certificering af artikler med STANDARD 100 og LEATHER STANDARD giver dig juridisk overensstemmelse og sikrer effektiv forbrugerbeskyttelse.

  • STeP-certificering af dine produktionsfaciliteter fremmer bæredygtige produktions- og arbejdsforhold i din forsyningskæde.

Teknologisk Institut Tekstil er den instans i Danmark der står for alle OEKO-TEX® certificeringerne, og vi opererer i overensstemmelse med ensartede og videnskabeligt verificerede standarder. Vi har overblik over de forskellige internationale krav for dig og på den måde får du sikkerhed, når du afslutter transaktioner på det globale marked.